07 juni 2021

Start verkoop 23 juni

De verkoop van De Sleutelbloem gaat starten! De online start verkoop van De Sleutelbloem start woensdag 23 juni om 09.00 uur.  Vanaf dit moment kun je via het inschrijfformulier in de accountomgeving invullen welke woning jij wil kopen.

Start verkoop 23 juni

De online start verkoop van De Sleutelbloem start woensdag 23 juni om 09.00 uur.  Vanaf dit moment kun je via het inschrijfformulier in de accountomgeving invullen welke woning jij wil kopen.
Let op: dit is nog niet het moment dat je het inschrijfformulier definitief kan indienen. Indienen kan vanaf vrijdag 25 juni om 09.00 uur.
Om de inschrijving definitief te maken komt er op dit moment een ‘inschrijving’ button beschikbaar in de accountomgeving om je inschrijving in te dienen. Deze button telt af naar exact dit moment. Als je op de button klikt dan is jouw inschrijving is een feit!

In ons proces speelt tijdsvolgorde een belangrijke rol. Zodra het digitale loket opent, is het zaak om zo snel mogelijk – zéker als je voorrangskandidaat wil worden en al een woning wil reserveren – het volledig ingevulde inschrijfformulier in te dienen. Wij kijken naar de volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren. De afspraken voor de gesprekken met NextHome worden op deze volgorde ingepland.

Tijdens de online inschrijving krijg je de mogelijkheid om aan te vinken of je voorrangskandidaat wil worden. Voorrangskandidaten krijgen een online kennismakingsgesprek met NextHome. NextHome is een onafhankelijk hypotheekpartner van Dura Vermeer. Tijdens dit gesprek krijg je te horen of de woning haalbaar en betaalbaar voor je is en is het al mogelijk om jouw favoriete woning te reserveren!

De online kennismakingsgesprekken met NextHome vinden plaats op maandag 28 en dinsdag 29 juni. Houd deze data vast vrij in je agenda! De gesprekken met NextHome zullen online plaatsvinden via Microsoft Teams. De kandidaten die als eerste een kennismakingsgesprek hebben, kunnen ook als eerste een woning reserveren.

Na de toewijzing vindt het verkoopgesprek plaats met onze verkoopadviseur. Deze gesprekken vinden plaats in week 27 en week 28 in Groningen. Onze verkoopadviseur vertelt je alles over het project en de woningen. Tijdens dit gesprek krijg je de verkoopdocumentatie toegelicht en overhandigd. In de week hierna wordt de koop-/aanneemovereenkomst opgemaakt en samen met jou getekend.

Na het tekenen van de koop-/aanneemovereenkomst volgt je bezoek aan onze showroom THUIS in Utrecht. Hier kies je alle gewenste meerwerkopties en jouw SieMatic keuken en sanitair uit!

Uiteraard sturen we je de uitgebreide verkoopprocedure nog toe zodat je zeker weet dat je er op tijd bij bent!